Secondhand køb #1. Blue vintage dress

Hej piger,

Jeg fandt denne smukke kjole i en genbrugsbutik i går og den røg fluks med hjem til 17,50 krone. Jeg prøvede den ikke engang, men den passer perfekt og så har jeg et lille crush på prikker lige nu. Jeg elsker at købe dyre mærker, men jeg synes også der er en stor glæde ved at købe noget hvor man ved at pengene går til et godt formål og ikke mindst at skåne miljøet en smule. Jeg synes også det er sjovt at forstille sig hvem der har ejet det stykke tøj før det kom i genbrugsbutikken og hvor det har været med henne i verden.

Hvad er jeres bedste vintage/loppefund?

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.