Blue vibes in Sitia

hej piger,

Så er vi landet i Danmark igen og jeg kigger allerede på rejser igen, jeg vil bare afsted en uge mere denne sommer! Vi havde den skønneste ferie og jeg har stadig så mange billeder i ikke har set endnu. Billederne her er faktisk fra en af de aller første dage, hvor vi udforskede Sitias små gader. Jeg håber jeg kan overtale Kasper til at vi snupper en uge mere i sol og varme.

Men vores hjemkomst var ikke helt som ønsket, eller jo den første del. Vi blev hentet i lufthavnen og efterfølgende skulle vi hente vores lille hund Mawi hos et vennepar som stod klar med hjemmebag. Vi havde modtaget snaps hele uden, og vi kunne se at han virkelig var blevet forkælet til op over begge øre. Men hele dagen i går havde han haft ondt, så vi smuttede til dyrelægen og bagefter tog vi alle glade hjem. Det lille pus er nu på penicillin og skal have ro. De kære dyr, hvad vi ikke vil gøre for dem – jeg vil i hvert fald gøre alt for min lille hund.

Love / Ida

 

Kjolen er fra Vila, Sandaler fra Shoe the Bear, solbriller fra Céline og hat fra H&M.
Share:

2 Comments

 1. Tina KH
  17. juli 2017 /

  Smuk er du foran den flotte dør:-)
  Jeg kan lige tænke så glad jeres hund blev!

  • fashionpost
   Forfatter
   17. juli 2017 /

   Tusind tak 🙂

   Ja, han er heldigvis i bedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.