BLOOMINGVILLE #happychanges

Hvad tænker du, når du læser hashtagget #happychanges?
– jeg tænker forandring, kreativitet, omtanke og inspiration. ♥

Som nogen af jer har set, har vi i LaRouteVerte indgået et nyt fantastisk samarbejde med Bloomingville. Det bliver vores første store samarbejde og vi kan ikke få armene ned af glæde og stolthed. Vi skal sammen på en rejse, mod en mere bæredygtig fremtid.
Rom blev ikke bygget på en dag, men vi elsker, når virksomheder tager ansvar og tænker i en grønnere retning –  og så er der jo noget helt specielt ved at være med fra starten.

I agenturet har vi en klar aftale om, kun at tage samarbejder ind, som har relevans i forhold til miljøet og kan leve op til vores værdier og mission. Dog er det også vigtigt for os at inspirere på en kærlig måde, så ingen føler sig “at de får trukket noget ned over hovedet”. Vi er bare så begejstret selv, at vi ikke kan lade være med at dele med jer.

I Bloomingvilles sortiment er der allerede produkter som er produceret af gode materialer som sukkerrør, bambus og hør. De har også flere produkter som er OEKO-TEX certificeret.

Sukkerrør er det bæredygtige alternativ til almindelig plast og til gavn for miljøet. I stedet for at udlede CO2 og dermed belaste miljøet, er produktionen af sukkerrør med til at nedsætte mængden af CO2. Et ton sukkerrør optager faktisk to tons CO2 fra luften.

Bambus er den mest hurtigtvoksende plante i verden og dermed en fantastisk kilde til bæredygtig produktion. Det er et særdeles hårdt materiale, hvilket gør det utroligt velegnet til fx møbler.
Bambus frigiver mere ilt end nogen anden plante, faktisk 35 % mere end almindelige træsorter. Det skyldes, at bambus gror meget hurtigt og uden brug af pesticider, herbicider eller kunstig gødning. Bambus udskiller ikke CO2 men optager den. Vi bidrager derfor positivt til CO2-udviklingen, når vi vælger bambus til produktion og i vores skønne hjem.

Hør er et naturligt materiale, der fremstilles af hørplanten og dens stængel. Materialet har en temperatur regulerende og afslappede effekt, der gør det velegnet til både bolig og tøj. Både stoffet og planten kaldes hør. Hør kræver langt færre ressourcer til produktion end fx bomuld og når tekstilet ikke længere kan bruges, så nedbrydes det biologisk.
Hør er nemt at rengøre og “krøller” let, men det skaber et afslappet og roligt udtryk i boligen.

Personligt elsker jeg at indrette med natur materialer – det skaber en helt speciel varme. Som stylist er det også æstetisk fantastisk at blande forskellige materialer som bambus, glas, keramik og hør. Et hjem behøver ikke være hverken fyldt fx farver for at der er personlighed, et materiale mix kan virkelig skabe en personlig stil.

Bloomingville sælger ikke direkte til private men til butikker. Du kan dog læse en masse om mærket på deres hjemmeside og se deres fantastiske kollektioner på siden også. Din nærmeste forhandler finder du her.

Jeg håber, at i har lyst til at følge med i vores eventyr og vej i mod en mere bæredygtig verden! & Glædelig jul!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.