BLOGGER SPRING PARTY

Hej piger,

Jeg havde den skønneste aften i går! Jeg havde nemlig inviteret syv søde bloggere til et lille Spring Party event hjemme hos mig. Eline kom en time for tidligt, men det kunne have været mig selv, så det var kun super hyggeligt. Vi startede med nogle farverige velkomstdrinks som jeg havde kreeret, derefter stod den på hjemmelavet tapas, vin og en masse tøsesnak. Vi fik vendt verdens/blog situationen og taleemnerne blev kun bedre des mere vin vi fik indenbords. Liselotte og jeg havde samlet sammen til de ultra lækreste goodiebags – indholdet kommer selvfølgelig snart på bloggen/instagram i kan godt glæde jer. Bordpynten var et lille lovetag fra Jane Kønig til hver af pigerne med deres forbogstav og fyldte chokolader fra Aalborg Chokoladen. Jeg synes virkelig vi havde en god aften og det var dejligt at være samlet igen – det var syv af de “gamle bloggere” som jeg havde inviteret. Stemningen var i top og jeg fornemmede  at alle gik mætte og glade hjem med den sejeste goodiebag i hånden.

Tak for en skøn aften og ikke mindste til alle de søde sponsorere. 

Share:

2 Comments

 1. 2. april 2017 /

  TUSIND tak for en genial aften ❤ Det var simpelthen så hyggeligt – også selvom jeg kom 1 time for tidligt haha Så var der heldigvis god tid til at snakke med dig og beundre dit smukkeste hjem!

  • Fashion Ida
   Forfatter
   2. april 2017 /

   Selv tak smukke og hvor er du sød ❤❤

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.