Mit bedste udsalgskup i 2017


Affiliate: Taske fra Leowulff, Kjole fra Maison Scotch, Solbriller fra Céline

Hej girls,

Jeg har virkelig ledt efter denne kjole i min størrelse længe og da jeg egentlig havde opgivet dukker den op i Salling til en virkelig god pris! Den er perfekt til sensommeren og efteråret med strømper og rockede støvler. Jeg havde den på i går aftes hvor K og jeg tog bilen og susede en tur ud i det blå. Vi havde den sjoveste og hyggeligste tur – selvom mit humør virkelig ikke er i top for tiden. Vi skulle jo have været et varmt sted fra i fredags til på torsdag, men alle rejser er simpelthen så dyre, at vi har droppet det. Jeg havde virkelig bare set frem til at komme lidt væk fra regn, 15 grader og blæst.

Jeg har faktisk fået lavet nyt hår – en mørkere bund og en toning i længderne. Jeg savnede noget dybde og spil i mit hår og jeg er blevet ret glad for resultatet. Hvad synes i om det?

Love / Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.