Becksøndergaard – den perfekte hverdagstaske

Jeg falder sjældent for praktiske tasker, men denne fra Beck Söndergaard er jo SÅ cool! Min macbook kan være deri sammen med mine andre vigtige sager. Tasken har både håndtag og skulderstrop – så den kan også komme med på cyklen. Jeg har bundet mit fine leopard tørklæde omkring, som også er fra Beck Söndergaard. Tasken er i det smukkeste skind, som kun bliver pænere med tiden. Beck Söndergaard er altså blevet et af mine favorit mærker når det kommer til accessories. Jeg skal i morgen til et spændende møde i Salling, så der skal denne sag selvfølgelig over skulderen, så jeg har plads til at få et par skønne ting med hjem. Følg med på instagram i morgen. @fashionpost.dk

XOXO

Indlægget er sponsoreret af Beck Söndergaard. 

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.