BAMBOO BAG AND GANNI SHIRT

Jeg er fuldstændig crazy med min nye bambus taske! Det er faktisk et af de produkter vi kommer til at have i vores shop, så der fik i den første lille teaser. Jeg kan ikke vente til at vi skyder det hele i gang. Skjorten er også ny og den er fra Stilkompagniet, som er blevet forhandlere af Ganni, yay! Jeg elsker Ganni’s skjorter, de er super gode til hverdag og virkelig behagelige.

Min weekend har stået på Kim Larsen koncert efterfulgt af dans på bordene (Det ligner mig slet ikke, men jeg fik da skejet ud for alle pengene) Familietid og arbejde på shoppen.

Hvad har i lavet og hvad synes i om tasken?

 

Share:

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.