BESAT AF DET PERFEKTE…

IMG_1730
Det at være blogger .. det hele kan godt komme til at se lidt opstillet, fint, dyrt og smart ud. Det kan være svært at spejle sig i de dyre vaner og designer tasker. Jeg elsker personligt lækre ting, men jeg er ligesom jer andre bare en helt almindelig pige på 24 år – faktisk lidt en bonderøv, for jeg er vokset op på landet – som har en passion for mode. Materialistiske ting gør mig glad for en stund, men min familie, venner og kæreste gør mig glad helt ind i knoglerne hver eneste dag. Jeg er super taknemlig for alt hvad jeg har. Intet og ingen er perfekte. Man kan godt blive lidt besat af at det hele skal være perfekt og blive lidt forblændet på de sociale medier. Jeg tog mig selv i armen i dag og blev enig med mig selv om at jeg vil dele flere personlige sider herinde, så i bedre kan mærke mennesket (mig) bag min blog. I overført betydning tage solbrillerne af (de bliver dog på, på mine billeder, for jeg knus-elsker dem). Det er super nemt at blive revet med i denne verden, så man skal holde godt fast i sig selv. Og en vigtig ting at huske, god stil er ikke kun en garderobe men fyldt med de dyreste ting – det er en garderobe man kan bruge på kryds og tværs med nogle ting som klæder en og gør en glad. Udstråling er nøglen til god stil.

Jeg hørte et podcast med en tidligere blogger som jeg har fulgt med hos, hun satte mine tanker i gang omkring hvad der driver værket, bloggen. Det tænker jeg at jeg vil lave et indlæg om, helt fra hvorfor og hvordan jeg startede og til nu. Jeg vil dele hvad der er vigtigt for mig på min blog og hvordan jeg tænker fremtiden skal være.

/Tørklæde fra Beck Søndergaard / Skjorte fra Pieces / Taske fra Chanel / Solbriller fra Céline / Øreringe fra Erbs Denmark.

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.