ARRIVED IN SITIA

Hej med jer,

Så er første rigtige dag i Sitia overstået. Vi er trætte, men humøret overskygger alt. Vi ankom i går og er rejst med Eliza was here – et rejseselvskab som bare rammer plet hos mig. Hotellerne er håndplukket, personlige og hyggelige! Vi bor i Villas Delight ved byen Sitia, vi har en hel lejlighed med to store terrasser og udsigt til en smuk blå pool. Lejligheden er indrettet i bedste græske stil.

Vi har brugt dagen ved poolen, på stranden og så har vi spist på Sitias smukke havne promenade – vi har sust rundt i den bil som er med i rejsen. (som er med i alle rejser hos Eliza was here) Det giver os en stor frihed og eventyr lyst på vores ferie. Jeg glæder mig til at slå øjnene op i morgen til nye eventyr med ham som ligger og snorker ved siden af mig i skrivende stund. I dag har været skøn og jeg prøver at nyde hvert et sekund af ferien, indtil videre går det meget godt.

Jeg håber i nyder sommeren ligeså meget som os.

Love / Ida

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.