ARRIVED IN PARIS

IMG_2163IMG_2178IMG_2176

Hej girls! Så er vi ankommet til Paris og jeg må indrømme jeg er helt elektrisk af begejstring. JEG ELSKER PARIS! Alle de smukke gamle bygninger, søde og høflige parisiennerr og skønne små butikker. Det har faktisk allerede været en lang dag, for vi stod faktisk op kl 02:30 og kørte i lufthavnen og vi har først lige smidt benene op på hotelværelset. Vi tjekkede ind ved middagstid hvorefter vi skyndte os ud i den dejlige by for at shoppe. Vi bor på Botique Hotel Emile og vi har den skønne udsigt over byen og det hyggeligste mini værelse. Jeg glæder mig til i aften hvor vi skal ud og spise og drikke drinks.

BONJOUR!
cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

1 Comment

  1. 8. februar 2017 /

    Okay ELSKER det øverste billede af dig – wauw!! Hav en fantastisk ferie søde <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.