ARRIVED IN LONDON

Vi ankom til London i formiddags og tjekkede ind på det lækreste hotel. Vores Airbnb værelse blev aflyst i sidste øjeblik, så vi bookede hotel i stedet. Vi har brugt dagen på at kigge butikker og bare hygge! Byen er simpelthen så smukt pyntet og her er så smukt om aftenen. Jeg er allerede ret vild med London, må jeg sige. De sidste par dage har været lidt turbulente derhjemme, så det er rart at komme lidt afsted og få tankerne et andet sted hen. Nu skal vi ud og have noget aftensmad.

Udover London, blev jeg ringet op i dag angående et job – så i næste uge skal jeg ud og prøve at være der i et par timer. Jeg håber sådan at det går godt og at jeg får jobbet! Så tak for jeres krydsede fingre.

STAY TUNED!

Share:

2 Comments

  1. 10. november 2017 /

    Håber I får en hyggelig tur i London, og det er virkelig en fantastisk by at være i omkring juletid 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.