Søsterskab & Århus-tur.

Hej girls,

I går var jeg en tur i Århus med min lillesøster, vi skulle på brunch/shoppetur. Vi startede på Café Rømer hvor vi spiste den lækreste brunch med solen højt stående på himlen. Efterfølgende startede vi i Cos, som er en af mine absolut yndlings butikker, jeg har altid 25 ting med i prøverummet og bagefter skal jeg beslutte hvad der skal med hjem – og heldigvis er min søster ligeså begejstret for butikken. Vi fik begge købt noget fint og hvis i er nysgerrige kan i se et lille glimt på min insta-story @fashionpost.dk. Vi skyldte faktisk hinanden en gave, så min søster fik en i Cos og jeg i Malene Birgers afdeling i Magasin. Jeg viser min gave herinde allerede i morgen.

Vi havde altså den skønneste tur, vejret og butikkerne var virkelig med os. På trods af næsten 5 års forskel har min søster og jeg det bedste forhold – og det gør mig så glad indeni! Jeg håber det altid vil være sådan.

God søndag!

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.