ANKOMMET TIL SINGAPORE

Klokken er 00:15 her i Singapore og min søster og jeg har smidt os i queensize gryden efter en “ulovlig”  tur i den gigantiske pool. Vi havde ikke lige set skiltet før vi lå og soppede – men rart var det. Vi landede lokal tid 16:20 efter 12,5time fra Amsterdam (dansk tid er klokken 18:15), så det er lidt mærkeligt at gå i seng nu. I morgen skal vi på eventyr og jeg kan allerede mærke at den her ferie bliver god! Her har været 31 grader i dag, så varmen og fugtigheden er enorm tilsammen. Jeg savner bestemt ikke dansk regn. Jeg håber at i har lyst til at  følge med.

/ see you!

Share:

1 Comment

  1. 29. januar 2018 /

    Åh jeg er misundelig! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.