MY SATURDAY

Hej piger,

I dag står i sofaens tegn – og jeg er hoppet i et afslappet sort outfit efter gårsdagens påske strabadser. Både bukser, t-shirt og cardigan er fra H&M. Vi kom først hjem kl 02 i nat, så vi har sovet længe i dag. I morgen står på Påskefrokost hos min muttie, så det er dejligt med en dag her hjemme. Jeg har en masse ting som skal gennemtænkes, jeg håber nemlig på en ret stor forandring i fremtiden. Jeg krydser virkelig fingre for at det lykkedes. Hvad det er, vil jeg først afsløre når jeg har fået svar. Forandring fryder som man siger!

 

Share:

2 Comments

  • Fashion Ida
   Forfatter
   16. april 2017 /

   Også jeg! De er altid sikre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.