AARHUS / MINI GUIDE

Shopping: Århus er en skøn shoppe by med alt hvad hjertet begære. Der er gode highstreet butikker som &other stories, H&M trend og selvfølgelig Magasin med alverdens mærker,  men også dyre lækre butikker. Mine farvoritter er: Styltpaste (man bliver ført igennem det ene lille rum efter det andet fyldt med mode og smukke genstande), Isabel Marant, Munthe, Maanesten, Malene Birger og Cos. Servicen er god og Aarhusianerne er smilende og imødekommende! En god og overskuelig shoppe by!

Mad: Favorit cafeen er Rømers, den er hyggelig indrettet og maden er skøn. Deres brunch er specielt god at starte en Aarhus tur med.  Til frokost servere de også en god kyllingesalat eller café burger. Cafeen ligger ved åen, som er speciel hyggelig om sommeren.
Kaffe/the: La Cabra er det skønneste lille sted. Kaffen/then er god, specielt når den bliver nydt ved en af bordene på fortorvet. De har også en masse lækker bagværk. I Aarhus sidder folk ude så længe det er muligt, det beundre jeg virkelig.
Emmerys er også altid et hit, det ligger i magasin og man kan sidde ude – de har sågar en walk in man lige kan bestille i.

Blomster: Verdens mest magiske blomster butik ligger i Århus, den hedder Bang & Thy. Butikken er super eksklusiv og anderledes. Det er som at gå direkte ind i en eventyr skov. Butikken giver fantastisk inspiration til pynt de forskellige årstider og skaber de, de smukkeste buketter. Det er butikker som denne som gør Aarhus unik.

Marselisborg dyrehave. Det er et sted som man bare SKAL besøge. Jeg troede ikke på det før jeg selv oplevede det, jeg blev faktisk helt omringet da jeg gik ind. Dyrene kommer helt tæt på og man kan fodre dem med gulerødder. Man får den ægte natur helt tæt på og et smukt syn af både haven og dyrene.

XOXO / God Aarhus tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.