5 ting, i helt sikkert ikke vidste om mig

Jeg har aldrig kunne lide farven rød og nu efter den er kommet frem er jeg helt crazy med rød. Jeg har ligesom fået øjnene op for hvad farven kan og så klæder den faktisk de fleste mennesker. Jeg overvejer faktisk at tage en helt rød kjole på i weekenden til min venindes 25 års fødselsdag. 

Jeg sælger stort set alt mit tøj, efter noget tid bliver jeg bare træt af det og så sælger jeg det for at købe noget nyt. Jeg fortryder det yderst sjældent og beholder meget få ting. 

Jeg har kun i en alder af (om lidt 25år) kun haft mit kørekort i lidt over et år. Jeg har fået et hav af spørgsmål og kommenterer på det, men jeg har ikke haft brug for det før. Jeg vil dog indrømme at nu hvor vi har en bil, kunne jeg på ingen måde undvære det. 

Hvis jeg nogensinde får en lille pige skal hun hedde Dagmar Olivia – jeg synes det er SÅ sødt og så hed min oldemor Olivia. Jeg kan godt lide at navnet har en speciel betydning. 

Jeg drømmer helt seriøst om at få en dådyrfarm! Jeg synes simpelthen det er de mest fascinerende dyr og jeg ville elske at passe dem hver dag. Min bedre halvdel er mere til landet end jeg selv, men mit krav er at hvis vi skal bo på landet skal jeg have en fiat500 og en dådyrfarm i haven.  

Share:

8 Comments

 1. Maria-Isabella
  14. august 2017 /

  Så bliver jeg nødt til at spørge om der er et specielt sted hvor du sælger dit tøj!:D

  • fashionpost
   Forfatter
   14. august 2017 /

   Trendsales, fashionpost.sale på instagram eller til loppemarkeder 🙂 Men måske jeg skulle reklamere mere for det herinde, hvis det kunne have interesse? <3

   • Maria-Isabella
    15. august 2017 /

    Det synes jeg lyder som en god idé:D

    • fashionpost
     Forfatter
     15. august 2017 /

     Det vil jeg helt sikkert huske :-). Jeg har lige nu lidt på trendsales, og der er et direkte link i mit nye indlæg med kaffebilledet.

 2. Mette
  21. august 2017 /

  Jeg synes virkelig, at du skulle reklamere mere, når du her noget til salg!

  • fashionpost
   Forfatter
   21. august 2017 /

   Det vil jeg huske, ellers kan du finde min Instagram salgsprofil på navnet fashionpost.sale eller på trendsales under navnet vidabenedicte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.