5 GODE SERIER

 1. Prison Break.Jeg kan gode lide serier der foregår i fængsler, man er sikret spænding og så er det en verden som man slet ikke kan forestille sig. Prison Break er min yndlings “fængsel serie.” Serien handler om to brødre Michael Scofield og Lincoln Burrows og deres medfangers flugt fra forskellige fængsler. Michael møder i fængslet sin store kærlighed Sara, som man også følger igennem dramaet. For hver sæson bliver man mere og mere grebet. Der findes 4 fulde sæsoner og den helt nye sæson 5 er nu i gang på Viaplay.
 2. Orphan Black.
  Det er en af de bedste og mest gribende serier jeg har set. Normalt er jeg ikke til Sci-fi genren, men denne serie så jeg på en uge. 
  Kort resumé: Hovedepersonen Sarah Manning ser klonen Elizabeth “Beth” Childs begå selvmord, Sarah overtager Beths identitet for at tage alle hendes penge, men det viser sig, at Beth er politibetjent, og derfor bliver Sarah blandet ind i hendes problemer, og finder snart ud af, at hun bliver overvåget af Beths kæreste, Paul, som arbejder for DYAD Institute, som er et videnskabs firma, der beskæftiger sig med kloner. Sarah Manning møder Helena der er helt forblændet i troen på gud, det er også hende der har dræbt de andre kloner. Helena bliver hele tiden bildt ind at hun er den oprindelige pige, dermed er alle de andre bare kloner af hende, men en dag møder Sarah hendes biologiske mor, hun fik tvillinger og overgav den ene til kirken og den anden til staten. Sarah har en datter som kan føle hvad der kommer til at ske.
 3. The Black List.
  Raymond “Red” ​​Reddington, en af FBI’s mest efterlyste flygtinger kapitulerer på FBI’ss hovedkvarterer i Washington DC. Han hævder at FBI og han har delt interesse at komme af med farlige forbrydere og terrorister. Reddington kommer kun til at samarbejde med Elizabeth Keen, en nyudklækket FBI-profilerare. Keen kritiserer Reddington pludselig interesse for hende, men han kommer bare til at insistere på at hun er meget speciel. Efter at FBI har anvendt Reddingtons information for at finde en terrorist, afslører Reddington at denne terrorist er kun den første af mange forbrydere han kommer at hjælpe dem til at neutralisere. I løbet af sin egen kriminelle karriere har han lavet en liste over globale forbrydere han tror er rigtigt farlig for samfundet, hvoraf de fleste er ukendte for FBI. Reddington kalder denne “The Blacklist”.
 4. Girl Boss.
  Det er en helt ny serie og jeg er kæmpe fan! Der er total mangel på gode tøseserier.  Girlboss’ er baseret på den virkelig succeshistorie om Sophia Amoruso, stifteren af vintagetøj-firmaet Nasty Gal. Hun er en spøjs pige, som ikke rigtig kan holde på sine jobs. Hendes far har ingen tiltro til hende og vil have at hun flytter hjem. En dag finder hun en læderjakke i en vintageshop og køber den for en slik. Hun tjener et stort beløb på jakken og det er starten på noget som ender med at blive et hit.
 5. Gossip Girl.
  – Den ultimative pige-serie. Jeg har set den fire gange og jeg kunne sagtens se den fire gange mere. Gossip girl handler om en gruppe rige unge i New Yorks Upper East Side. Det handler om deres kærlighedsliv og alle deres problemer på kryds og tværs. De primære hovedepersoner er Serena Van Der Woodsen er “The Upper Side” it girl, hendes bedste veninde, Blair Waldorf “Queen B”, Chuck Bass, Nate Archibald og Dan Humphrey. Seriens omdrejnings punkt er også en side kaldet “Gossip girl”, hvor alle New Yorks største hemmeligheder bliver afsløret. Man kan tippe siden via sms med sladder og være anonym – men ingen ved hvem Gossip girl er, men alle ønsker at vide det.

Share:

1 Comment

 1. Tina KH
  10. maj 2017 /

  Åh ja dejlige serier, de 3 første har jeg ikke set, men de to sidste ja:-)
  I dag er vejret jo mest til tv hygge og computer hygge.
  God dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.