2017 GOALS

img_0576

Hej piger! Nu er vi tre dage inde i 2017 og jeg er top motiveret – det her år bliver mit. Jeg startede dog med en omgang hold i nakken, men jeg er i bedring og jeg har trænet let i dag. Jeg har lavet en liste over nogle mål som jeg gerne vil nå i 2017.

– Min søster og jeg har sat os et mål sammen, vi vil gennemføre et halvmaraton til sommer, så løbetræningen er skudt i gang. Kosten er også lagt helt om, så vi kan nå at smide nogle kilo inden. Gerne 10-15 kg for mit eget vedkommende. Det er et ret vildt mål, men jeg ville blive så stolt hvis vi gennemfører det sammen.

– Jeg vil gerne blive bedre til at rense og forkæle min hud. Jeg har lige fået et nyt rense sæt fra mærket Själ, som er helt fantastisk.  Jeg har meget høje forventninger til produkterne.

Jeg vil gerne spare flere penge op til rejser sammen med Kasper. Vi skal ud på eventyr sammen. En tur til palmer og strand er tiltrængt.

– Jeg vil gerne se mine veninder noget mere. Jeg savner noget tøsehygge og snik snak. 

– Jeg vil gerne lave flere personlige indlæg herinde og i det hele taget bare flere indlæg med godt indhold.

Har i nogle mål for i år?

 

/IDA

Share:

4 Comments

 1. 4. januar 2017 /

  Virkelig gode mål! SÅ sejt med halvmarathon 😀 Go for it!

  Et af mine mål er også vægttab<3

 2. 4. januar 2017 /

  Vildt gode mål – jeg håber, de lykkedes allesammen! Jeg vil også spare penge op til flere rejser. Jeg tager min kæreste under armen og rejser til Vietnam i en måned til september – vi trænger også til et nyt eventyr!

  • Fashion Ida
   Forfatter
   4. januar 2017 /

   Tak 🙂

   Det lyder virkelig lækkert! Det glæder jeg mig til at læse om! <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.