10 TRENDS JEG IKKE FORSTÅR/FORSTOD.

Artboard 2

1. Fake fur – jeg synes næsten uanset hvor god kvalitet det er er det altså bare ikke tiltalende. Det bliver også hurtig grimt og så kan jeg ikke lide at røre ved det – det giver mig kuldegysninger. Hvis man ikke vil støtte pels, så bare drop det helt!

2. Extensions – jeg havde det selv som 16 årig, hvor jeg var ung og umoden. Men voksne mennesker med ekstensions der kan sees, jeg forstår det ikke? (Selvfølgelig med undtagelse af dem, som har sine årsager til det) Hvorfor ikke bare være glad for det man har og få det bedste ud af det? Jeg fik faktisk skaldede pletter af de klips som det sad på med.

3. Høje sneakers – de er da bare så grimme! Jeg købte for nogle år siden et par og det lignede jo at jeg havde klumpfødder og brugte en str mini. Nogle trends skal man bare boycotte!

4. Choker halskæden – jeg havde en på til min første skolefest, men det er bare en trend som skulle have været blevet i 00’erne. Der er lidt halsbånd over det.

5. Bøllehatten – den har altså bare aldrig været smart! Heller ikke selvom den er lavet af Gucci eller Wood Wood. Gammel mands mode er No Go!

6. Transparente plastik stiletter – de kan umuligt være behagelige? og pæne er de altså ikke!

7. Contouring – jeg indrømmer at det kan noget, men så mange lag makeup er bare for unaturligt til mig. Jeg kan simpelthen ikke lidt at se så sminket ud. Bare jeg har eyeliner på føler jeg næsten det er for meget. Det kan være super flot på modeller og billeder på andre, bare ikke mig selv.

8. Mænd med knold og ingen hår i siderne – det er altså usexet i mine øjne! Et lækkert, tykt, lidt halv langt og rodet hår på toppen er altså bare lige mig!

9. Crocs – Det har hvis også senere vist sig at de slet ikke er gode for fødderne, så der er faktisk ingen gode grunde til at gå i dem. Så hvis du ejer et par – yt kapyt med dem! De er rædderlige!

10. Firkantede gele negle – endnu en af de smagsløse ting som jeg selv har haft men nu slet ikke forstår. Det får kun ens finger/hænder til at se større og tykke ud. En manden formet negl er elegant og feminin.

*Husk meningerne bare mine og indlægget er skrevet med et glimt i øjet og et smil på læberne!

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

4 Comments

 1. Hahah, det indlæg kunne jeg ligeså godt have skrevet 😛

  Jeg synes dog contouring er smukt, jeg gad godt jeg kunne finde ud af det.

  / Liselotte

  • Fashion Ida
   Forfatter
   15. marts 2017 /

   haha, dejligt at du er enig!

   Det synes jeg også til andre, jeg er bare slet ikke til så mange lag make up 😀

 2. 17. marts 2017 /

  Haha elsker det her indlæg! Og er SÅ meget med dig på nr 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.