10 THINGS.

IMG_1853R

1. Kasper og jeg har gået i folkeskole sammen og vi synes virkelig hinanden var kiksede dengang. Ingen havde regnet med at vi to skulle ende med at blive et par.

2. Jeg elsker mærkelige sko og min mor og søster synes jeg er skør! Det er ikke så tit jeg er modig og køber dem.

3. Jeg hader at være med frisør, jeg er meget ømskindet og er altid den besværlige kunde der selv vil rede, føntørre og sætte mit hår. Så jeg strækker altid tiden max!

4. Den mærkeligste og ulækreste: jeg suttede på snegle da jeg var lille. Ad! (Jeg bliver stadig drillet)

5. Jeg går sjældent med strømper og hvis jeg gør, er de kun i nylon. Jeg trives bedst med bare fusser i et par fine slippers.

6. Min egen yndlingsblogger er Norske Janka Polliani, hun er bare inspirerende på alle måder. Og så har jeg selv norske rødder, så jeg elsker når nogen snakker norsk.

7. Jeg er det mest utålmodige menneske der findes! Hvis det ikke kan blive NU, bliver jeg lidt tvær og ender ofte med at gøre tingene selv. Min mor er præcis ligesådan, så vi forstår rigtig hinanden, men jeg ønsker mig dog lidt mere tålmodighed.

8. Min mor, søster og jeg ligner hinanden sådan virkelig meget! Det har vi altså haft nogle sjove oplevelser med.

9. Jeg har en rigtig god mimik og jeg kan efterligne de fleste – Kasper more sig vældigt over det når vi ser tv. Han vil alid have jeg skal gengive det når vi ser noget rigtig sjovt.

10. Jeg er en håbløs romantiker! pladder romantiker, kliche elsker – forfærdelig.

cropped-PicMonkey-Sample.png

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.